Musaca de dovlecei si ciuperci

Ingrediente
- Ciuperci: 3/4 cutie
- Dovlecei: 5
- Ceapa: 1
- Branza rasa: cat este nevoie
- Ulei de masline: cat este nevoie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Marar verde: dupa gust
- Cimbru verde: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
GreciaCategorii:
Mancaruri cu legumeReteta postata in forum de Mary5
Se taie dovleceii rondele sau pe lung dar mai grosi.
Se unge tava si se pun pe tava apoi se ung si ei cu ulei si se
pune un praf de sare pe ei si se pun putin la cuptor sa prinda putina crusta.
Se pot pune si pe gratar.
se toaca marunt ceapa si ciupercile,
se pune ulei in cratita si se prajeste ceapa si ciupercile.
apoi se pune sare,piper si cimbru dupa gust.
se dau deoparte si cand s-au racit se bat 3 oua si se amesteca
cu compozitia dupa care se pune mararul tocat.
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se pune u pus un strat de dovlecei apoi ciupercile pe ele am pus putina mozzarela rasa.
apoi restul de dovlecei si 3 oua batute deasupra.
am pus vasul la cuptorul incalzit la 400F(208C).
cam jumatate de ora dupa care am mai pus si restul de mozzarela si am mai lasat vreo10-15 minute de s-a rumenit.
Este un deliciu.incercati si voi,eu am facut-o pentru prima oara asa
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |