Musaca de vinete

Ingrediente
- Vinete: 2
- Branza de vaci: 500 g
- Branza telemea: 100 g
- Patrunjel: dupa gust
- Oua: 2
- Pasta de ardei: 4 linguri
- Usturoi: dupa gust
- Unt: 1 lingura
- Pesmet: 1 lingura
- Sare: dupa gust
- Ulei: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
GreciaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Se spala vinetele se taie felii subtiri pe lungime se sareaza si se lasa la scurs
Se prajesc vinetele si se scot pe servete absorbante
Se amesteca branza de vaci+branza telemea+ou+patrunjel taiat marunt
Se tapeteaza o forma cu unt si pesmet
Se aseaza un strat de vinete, deasupra se pune pasta de ardei, apoi usturoiul tocat si umplutura de branza
Se pune ultimul strat de vinete, se bate un ou deasupra si cateva cuburi de branza telemea
Apoi se pune la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de min
sursa retetei: bucataria noastra
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |