Musaca din piept de pui

Ingrediente
- Piept de pui: 1
- Morcovi: 1
- Ardei gras: 1/2
- Smantana: 2 linguri
- Ceapa: 1
- Dovlecei: 1
- Telina: 1/2
- Cartofi: cat este nevoie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Suc de rosii: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
GreciaCategorii:
Mancaruri cu carne1 piept de pui dat prin masina de tocat se amesteca cu, 1 cartof, 1 morcov, 1/2 ardei gras, 2 linguri de smantana, 1 ceapa, 1/dovlecel , 1 cub de telina,toate date pe razatoarea mare
Se condimenteaza cu sare, piper, se pun cateva linguri de ulei si se amesteca bine toate ingredientele si se calesc putin.
Se taie cativa cartofi in felii de 1 cm se pun la fiert(nu se lasa sa fiarba de tot...doar 10-15 min) apoi se pun felii de cartofi pe fundul unei cratite si pe peretii acesteia
Se pune o parte din compozitia de carne si legume, se pune alt strat de cartofi fierti, apoi alt strat de carne&legume si ultimul strat trebuie sa fie de cartofi
acopera cu apa si se pune la cuptor la foc mic pentru aproximativ o ora, deasupra(aproape de sfarsit)se poate pune un ou batut si/sau bulion sau felii de rosie si se mai da pentru cateva minute la cuptor
sursa retetei: Monica-Elizabet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |