Muschi de porc cu vin rosu

Ingrediente
- Muschi de porc: 600 g
- Vin rosu: 1/2 pahar
- Unt: 30 g
- Ulei de masline: 4 linguri
- Otet balsamic: 1 lingura
- Faina: cat cuprinde
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
ItaliaCategorii:
Mancaruri cu carneReteta postata in forum de Danelutza
aiem carnea in felii de grosimea degetului si-l batem usurel cu ciocanul pentru carne, saram si piperam dupa gust...
Intr-o tigaie de prajit punem la topit untul apoi adaugam uleiul, iar in momentul cind e cald, punem feliutele de carne date prin faina, bineinteles cite doua, ca toate o data nu intra in tigaie, le lasam sa se rumeneasca foarte putin pe o parte, dupa care intoarcem pe cealalta, le scoatem pe o farfurie si le acoperim cu un capac.
in care vom adauga din nou carnea si o lasam citeva minute, ca sa prinda gustul ingredientelor. Scoatem pe un platou ...
si servim cu cartofi la cuptor sau salata de rosii. Pofta mare !
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |