Muschi de vita in sos de ceapa

Citisem eu mai de mult pe DC ca, carnea se fragezeste daca este frecata cu ceapa...pana azi am tot facut carne cu ceapa dar apoi o frigeam pe gratar...azi am pus-o la cuptor
Muschiul de vita se taie felii de aproximativ 1/2 de cm, poate putin de tot mai mari
Ceapa se taie f subtire
Intr-un vas incapator se pune carnea pe care o "frecam" (fiecare felie in parte) cu ceapa
condimentam apoi fiecare bucata de carne cu sare, piper, boia dulce, cimbru
deasupra turnam vinul amestecat cu cateva linguri de ulei, amestecam usor fripturile , acoperim vazul si-l dam la rece pentru cateva ore
Carnea astfel "marinata" am pus-o in 2 vase de yena, am acoperit vasele cu folie de aluminiu si am dat la cuptorul preincalzit
Au stat la cuptor asa acoperite cu folie cca 35 de min apoi am scos folia si a mai durat cam 20-25 de min pana cand s-a rumenit
am servit cu cartofi prajiti si salata
Nu se pune nici un pic de apa!
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |