Negresa cu branza

Ingrediente
- Unt: 120 g
- Zahar: 200 g
- Zahar: 200 g
- Galbenus de ou: 3
- Albusuri de ou: 2
- Ciocolata topita: 210 g
- Ness: 4 lingurite
- Rom: 1 lingura
- Faina integrala: 165 g
- Praf de copt: 1 lingurita
- Sare: putina
- Branza: 340 g, pentru crema
- Zahar: 100 g
- Galbenus de ou: 1
- Faina: 30 g
- Coaja rasa de portocala: de la o portocala
- Zeama de portocala: 1 lingura
Reteta postata in forum de Micul
Sursa: revista avantaje.
Se incalzeste cuptorul.Se unge si tapeteaza tava ( 34x24 cm ).Eu am pus hartie de copt.
Se freaca untul cu zaharul spuma, se incorporeaza apoi ouale si galbenusul unul, cte unul, omogenizand bine dupa fiecare ou.Apoi se adauga ciocolata topita si putin racita, cafeaua si romul.Se cerne apoi, in ture, faina amestecata cu praful de copt si sarea.
Pt. umplutura se amesteca toate ingredientele, si se amesteca, pana devin o crema uniforma.
In tava se pune jumatate din aluat, jumatate din crema de branza, se repeta operatia, si se marmoreaza.Mie nu mi-a iesit faza cu marmoratul, dar who cares.
Obs.Se putea pune praf de copt si in amestecul de branza, ca sa nu iasa asa de denivelata, dar la gust, clar nu a contat.Asta doar in case, ca vreti sa fie foarte aspectuoasa.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |