Negresa cu bulgarasi de branza si cocos

Ingrediente
- Branza de vaci: 250 g
- Nuca de cocos: 50 g
- Zahar: 50 g
- Galbenus de ou: 2
- Amidon: 3 linguri
- Oua: 6, pentru blat
- Zahar: 6 linguri, pentru blat
- Vanilie: 1, pentru blat
- Ulei: 2 linguri, pentru blat
- Apa: 1 lingura, pentru blat
- Faina: 6 linguri, pentru blat
- Praf de copt: 1, pentru blat
- Cacao: 2 linguri, pentru blat
- Zahar: 1 ceasca, pentru sosul de ciocolata
- Lapte: 1/2 ceasca, pentru sosul de ciocolata
- Ulei: 1/2 ceasca, pentru sosul de ciocolata
- Amidon: 1 lingurita, pentru sosul de ciocolata
- Ciocolata menaj: 50 g, pentru sosul de ciocolata
- Cacao: 2 linguri, pentru sosul de ciocolata
- Esenta de rom: cat este nevoie, pentru sosul de ciocolata
Reteta postata in forum de Criss
Am vazut aceasta reteta pe diverse bloguri si tare mi-a facut cu ochiul asa ca am incercat-o si eu, desi n-am respectat in totalitate niciuna dintre retete.
Branza se mixeaza bine cu zahar.
Se adauga galbenusurile, pe rand, mixand bine .
Se adauga apoi nuca de cocos si amidonul.
Cu mainile umezite se formeaza bulgarasii care se aseaza in tava pe hartie de copt
Galbenusurile se freaca cu zahar, vanilie, apa si ulei pana devin albe si spumoase. Se adauga faina amestecata cu cacao si praf de copt si in final, cu lingura amestecand de sus in jos se adauga albusurile batute spuma tare. Se toarna aluatul peste bulgarasii de branza di se coace blatul pana trece testul cu scobitoarea
Se amesteca toate ingredientele si se fierbe sosul la foc mic amestecand in continuu. Se adauga ciocolata rupta bucatele si se amesteca, se lasa sa se raceasca si se toarna peste prajitura
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |