Negresa de post cu glazura de ciocolata

Ingrediente
- Apa: 1 cana - pentru aluat
- Sare: putina- pentru aluat
- Praf de copt: 1 pachet- pentru aluat
- Dulceata de caise: 4 linguri - pentru aluat
- Ulei: 1/2 cana- pentru aluat
- Faina: 2 cani - pentru aluat
- Cacao: 2 linguri- pentru aluat
- Zahar: 1 cana- pentru aluat
- Esenta de rom: 1 bucata- pentru aluat
- Zahar pudra: 6 linguri - pentru glazura
- Cacao: 2 linguri- pentru glazura
- Ulei: 2 linguri- pentru glazura
- Apa clocotita: 2 si 1//2 linguri- pentru glazura
Specific:
AmericanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
AmericaCategorii:
Dulciuri de postMod de Preparare
Reteta postata de MihaelaT
Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacaoa, praful de copt, esenta de rom, gemul si faina si se amesteca foarte bine (cu o lingura sau cu mixer-ul), dupa care se pune compozitia obtinuta in tava in care am pus hartie de copt. Se coace 30-35 de minute si se lasa sa se racoreasca inainte sa se puna glazura
Glazura-mi apartine, nu-i cea de pe net, e reteta de la socrela.
Zaharul se amesteca cu cacaua, se adauga uleiul si se mai amesteca se pune apa clocotita, se amesteca bine si se toarna peste prajitura. Se intinde cu un cutit.
Retete Asemanatoare
1 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
-
Emilia PlatFoarte buna! Acum am facut si eu si mi-a iesit f bine :). Eu am pus dulceata de cirese. Multumesc pentru reteta. Multumesc socrelei pentru glazura, f buna.8 Martie 2014 | Raspunde
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |