Nuggets din piept de pui

Ingrediente
- Piept de pui: in functie de cate portii doriti
- Ulei de masline: cat este nevoie
- Mustar: dupa gust
- Condimente: dupa gust
- Faina: cat este nevoie
- Oua: cat este nevoie
- Pesmet: cat este nevoie
- Ulei: pentru prajit
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Pipetul de pui se taie fasii, si se pune la marinat, cu o seara inainte daca se poate ( cel putin 6 ore ), in uleiul de masline amestecat cu trei lingurite de mustar si condimentele pentru carnea de pui. A doua zi se scot din frigider, se dau prin faina, ou si pesmet, sau fulgi de porumb zdrobiti ( imi place cel mai mult ).
Se prajesc in ulei, dar eu ii pun si pe tava si ii bag la cuptor si ies foarte buni si asa. S-a intamplat si sa nu-l las peste noapte si a fost ok, dar lasat peste noapte este si mai bun. Intr-un an, am dus la un chef piept preparat asa, si ma intrebau prietenii cum am facut, ca e tare bun pestele.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |