Omleta umpluta

Ingrediente
- Oua: 4 bucati
- Oregano: 1/2 lingurita
- Rosii cherry: dupa gust
- Castraveti: 1 bucata
- File de anchoa: dupa gust
- Cascaval: 200 g
- Unt: 100 g
Se prepara o omleta din 4 oua batute bine amestecate cu 1/2 lingurita de oregano, de preferat intr-o tigaie dreapta. Se "coace" pe aragaz pe ambele parti
Intre timp se rade cascavalul pe razatoarea mica si se amesteca cu untul topit, formand o pasta fina
Cand este gata omleta se lasa putin sa se racoreasca si se intinde peste 3/4 din ea crema de cascaval si unt
Apoi se aseaza peste crema fileurile de anchoa, castravetele curatat de coaja si rosiile cherry
in loc de anchoa se poate folosi somon afumat, sunca feliata si rulata, salam, cabanos...
Apoi se ruleaza omleta, se pune pe o folie se strange bine si se tine la frigider cel putin o ora inainte de servire
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |