Orez cu carne de pui

Ingrediente
- Carne de pui: in functie de cate portii doriti
- Orez: in functie de cate portii doriti
- Ceapa: cat este nevoie
- Condimente pentru carne de pui: dupa gust
- Pasta de rosii: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu orezMod de Preparare
Reteta postata in forum de cretu-veronica22
Ceapa tocata se caleste in ulei,cand devine sticloasa adaugam carnea portionata.
Carnea trebuie sa se prajeasca putin ,sa-si schimbe culoarea,sa se albeasca putin.
Adaugam condimentele,pasta de tomate si apa cat sa o acopere si se lasa sa fiarba sa scada apa.
Cand carnea e aproape fiarta,adaugam orezul spalat si scurs si completam cu apa.
La o masura de orez trebuie sa punem 3 masuri de apa.
Lasam sa fiarba incet,potrivim de sare.Stingem focul si lasam cratita acoperita sa se umfle bine orezul
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |