Orez cu ciuperci la cuptor

Ingrediente
- Orez: 2 cani
- Ceapa: 2
- Morcovi: 1
- Pastarnac: 1
- Ciuperci: 1 borcan
- Piept de pui fiert: 1
- Ulei: cat este nevoie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
90 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu orezReteta postata in forum de eveline
Se pun la calit cepele taiate marunt intr-un pic de ulei, se adauga morcovul si pastarnacul date prin razatoare si se amesteca. Apoi se adauga ciupercutele taiate marunt si se amesteca in continuare pana se moaie un pic. Se adauga sare, piper dupa gust.Orezul clatit bine in cateva ape se adauga peste legumele puse la calit, se amesteca si apoi se toarna apa cat sa acopere de doua degete compozitia din oala. Se baga oala la cuptor, in prima faza la temperatura mai mare pana fierbe (eu am pus la 240 g cam jumatate de ora) si apoi se da la foc mai mic pana e gata (200 grade cam 40 minute). Se serveste ca si garnitura la ce doriti. Eu am adaugat piept de pui fiert taiat cubulete.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |