Orez spaniol

Ingrediente
- Orez: 2 cani
- Apa: 375 ml
- Fasole rosie: 1 cutie
- Ciuperci: 2 cutii mici
- Ceapa: 1
- Pasta de rosii: 3 linguri
- Ulei de masline: 4-5 linguri
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
3-4Complexitate:
UsorTara:
SpaniaCategorii:
Mancaruri cu orezMod de Preparare
Reteta e pentru mai multe persoane insa eu am facut jumatate de cantitate.
Se caleste ceapa,se pune pasta de tomate,apoi ciuperci sau fasole si orezul bine spalat.Se amesteca toate si apoi se pune apa.
Se da la foc mic dupa ce da in clocot si se pune pe cratita hartie de bucatarie si apoi capacul.
se amesteca din cand in cand pana orezul e fiert dar nu se umfla ca la pilaful nostru romanesc.
Se pune sare si piper dupa gust
Reteta postata in forum de Mary5
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |