Oua ochiuri la capac cu kaiser si cascaval

Ingrediente
- Oua: 2
- Kaiser/sunca afumata: 1
- Cascaval: 1 felie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Unt: putin
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
1Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu ouaCapacul trebuie sa aibe pe interior o mica adancitura
Ca sa putem pregati punem capacul pe o cratita insa nu cum acoperim oala in mod normal ci invers...cu fundul in jos ;)
Ungem capacul cu un cubulet mic de unt
Taiem kaserul felioare subtiri
Cacavalul il taiem marunt si deasupra spargem ouale, aveti grija sa nu se imprastie galbenusul in albus
Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust si se pune capacul tot in aceeasi pozitie in cuptor introducand manerul intr-una din gaurile gratarului de la aragaz(cu grija sa nu varsam compozitia din el...se poate pune si pe o cratita insa...una la care nu tineti asa mult fiindca se arde)
Se lasa pana cand obtineti consistenta dorita...mai moi, mai tari galbenusurile...
Nu se lipesc absolut deloc si sunt f bune si gustoase
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |