Pachetele si rulouri cu peste

Ingrediente
- Aluat de foietaj: 1 pachet
- File de peste: 500-600 g
- Spanac tanar: 300 g
- Ricotta / urda / branza de vaci: 300 g
- Branza feta: 100 g
- Usturoi: 2-3 catei
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Oua: pt uns deasupra
Reteta postata in forum de Happy
Am papat asa ceva la niste prieteni care sunt catolici si in Vinerea Mare nu mananca nici un fel de carne ci numai peste. Foarte bune si usor de facut
Se opareste spanacul 1-2 min in apa clocotita cu sare si se scurge foarte foarte bine.
Se amesteca intr-un castron spanacul, branza maruntita, pestele taiat cubulete mici, usturoiul, sarea, piperul si se amesteca bine pana se formeaza o pasta.
Aluatul se taie patratele, cerculete, se pune o lingura generoasa de pasta, se lipesc marginile, se ung cu ou batut, se pun in tava pe hartie de copt si la cuptor pana devin aurii. Sunt bune si calde si reci. Sincer mie mi-au placut si mai mult a doua zi
Se poate lasa foaia intreaga, pusa compozitia pe toata foaia, se ruleaza si se taie bucati de 4-5 cm.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |