Paine cu surprize

Ingrediente
- Oua: 1 bucata
- Apa: 100 ml
- Lapte: 100 ml
- Drojdie uscata: 1 pachet
- Unt: 25 -30 g
- Sare: 1 lingurita
- Zahar: 1/2 lingurita
- Faina: cat cuprinde
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu foietajsursa retetei: Monica-Elizabet
10 umpluturi diferite(cascaval, sunca, ciuperci, masline, ceapa verde, patrunjel, ardei gras de 3 culori,rosie,ou fiert, etc) pe care le taiem marunt
condimentam umpluturile care nu sunt delok sarate...
Se dizolva drojdia in lapte caldut+apa+zahar si se lasa 8-10 min
untul la temperatura camerei se amesteca cu oul, se amesteca cu drojdia crescuta si incepem sa adaugam faina pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de mana
Se lasa la crescut 40 de min cand este gata mai framantam aluatul cateva minute si-l impartim in 10 bile fiecare bila o intindem intr-o foaie subtire fiecare foaie o umplem cu o umplutura diferita, nule-am pozatchiar pe toate 10 ca ma apuca dimineata , apoi rulam Si le asezam intr-o tava unsa cu putin unt sau ulei de masline pe principiul piramidei 4 la baza, 3 stratul urmator, 2 urmatorul strat si una sus
Ungem cu galbenush de ou toata suprafatza si presaram susan mai lasam la crescut 15-20 de min si dam la cuptor preincalzit pana se rumeneste
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |