Paine impletita cu susan

Ingrediente
- Faina: 500 g
- Drojdie proaspata: 1 cub
- Sare: 1 lingurita
- Lapte: 250 ml
- Zahar: 1 lingurita
- Ulei de masline: 2 linguri
- Apa: aproximativ 100 ml
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
1Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Paine de casaMod de Preparare
Din ingredientele de mai sus se framanta aluatul, pana cand acesta nu se mai lipeste si peretii vasului raman curati
se lasa sa creasca o ora timp in care isi dubleaza volumul
aluatul se imparte in doua parti, una mai mare (cam 2/3 si una de aproximativ 1/3 parte). Din fiecare bucata de aluat se fac 3 suluri care se impletesc.
Intr-o tava, pe hartie de copt asezam mai intai impletitura mai mare.
Aplatizam putin si asezam deasupra impletitura mai mica.
Ungem cu galbenus si presaram susan. Mai lasam sa creasca 20 minute si introducem in cuptorul preincalzit pentru 35 minute
Reteta postata in forum de Criss
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |