Painici cu spanac

Ingrediente
- Faina: 1/2 kg
- Drojdie proaspata: 1 cub
- Sare: putin
- Apa: putin
- Spanac: 250 gr
- Ulei: putin
- Ceapa: 1
- Marar: o legatura
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
5-6Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Paine de casaMod de Preparare
Dizolvam drojdia intr-un pic de apa calduta, punem de plamadeala, apoi framantam adugand inca un pic de apa si faina, sare si obtinem un aluat nu prea tare pe care-l punem la dospit pentru cel putin 30 de min
In acest timp pregatim umplutura
Spanacul se scurge de apa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei impreuna cu o ceapa mica data pe razatoare si o legatura de marar
Se condimenteaza cu sare, piper se lasa sa se raceasca
Rupem din aluatul dospit aproximativ 6 bucati fiecare bila o presam cu mana un pic sau intindem o foaie nu f subtire si in mijloc asezam umplutura de spanac
Sursa retetei: Monica-Elizabet
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |