Painici cu spanac

Ingrediente
- Faina: 50 ml -pentru aluat
- Drojdie proaspata: 1 cub-pentru aluat
- Sare: dupa gust-pentru aluat
- Apa: cat e este necesar-pentru aluat
- Varza murata: 500 g- pentru umplutura
- Cartofi: 5 bucati- pentru umplutura
- Sare: dupa gust- pentru umplutura
- Piper macinat: dupa gust- pentru umplutura
- Ulei: pentru calit varza
- Marar: dupa gust- pentru umplutura
- Cimbru: dupa gust- pentru umplutura
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu foietajMod de Preparare
sursa retetei: Monica-Elizabet
Dizolvam drojdia intr-un pic de apa calduta, punem de plamadeala, apoi framantam adugand inca un pic de apa si faina, sare si obtinem un aluat nu prea tare pe care-l punem la dospit pentru cel putin 30 de min
In acest timp pregatim umplutura
250 gr spanac congelat se dezgheatza se scurge de apa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei impreuna cu o ceapa mica data pe razatoare si
o legatura de marar
Se condimenteaza cu sare, piper se lasa sa se raceasca
Rupem din aluatul dospit aproximativ 6 bucati fiecare bila o presam cu mana un pic sau intindem o foaie nu f subtire si in mijloc asezam umplutura de spanac
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |