Painici graham

Ingrediente
- Drojdie: 50 g
- Unt: 75 g
- Lapte: 500 ml
- Sare: 2 lingurite
- Zahar: 2 linguri
- Sirop de zahar: 100 ml
- Faina de graham: 300g
- Faina: 600g
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
20Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Paine de casaMod de Preparare
Topim untul,adaugam laptele si incalzim la 37 grade(temperauta degetului).Drojdia o dizolvam intr-un castronel cu putin lapte+unt cald,adaugam sarea,zaharul si siropul.Amestecam bine dupa care adaugam si restul de lapte.Adaugam compozitia peste faina de graham ,amestecam si punem faina alba...framantam pana se deslipeste de pe maini...5-10 minute.Lasam la crescut 1 ora.
Facem bilute mici pe care le lasam sa creasca inca o jumatate de ora...ungem cu ou si presaram susan,mac...ce vrem.
Coacem 10-12 minute la 225 grade
Reteta postata in forum de doly
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |