Paleuri cu crema de ciocolata

Ingrediente
- Unt: 200 g
- Coaja de lamaie: 10 g
- Zahar: 200 g
- Oua: 4 bucati
- Vanilina pudra: 0.2 g
- Faina: 300 g
- Crema de cacao: 200 g
- Ciocolata: 150 g
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Untul se amesteca cu zaharul farin si se incalzeste putin pentru a se putea alifia.
Se adauga vanilina, razatura de lamaie, ouale, continuand amestecarea.
Compozitia se toarna pe hartie, cu posul cu dui, in diferite forme.Coacerea se face la foc potrivit. Dupa coacere si racire se umplu cate 2 cu crema de cacao.Fiecare fursec se glaseaza pe jumatate in ciocolata.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |