Pandispan cu nuca

Reteta postata in forum de doly
Reteta o am de la mamicuta mea draga
300 g nuca (prajita un pic)se taie cu cutitul marunt
7 albusuri se bat spuma cu 200 g zahar(eu am pus 150g),
se adauga nucile maruntite si se amesteca cu o lingura de lemn de sus in jos.
Se coace la foc potrivit...eu la inceput dau cuptorul la 200 grade (primele 20 minute) dupa care micsoreza 150 grade...coacem aproximativ 30-40 minute.
Tava o ungeti cu margarina sau folositi hartie de copt...eu folosesc hartie de copt intotdeauna...e mult mai usor de scos din tava
Crema:
7 galbenusuri se freaca cu 200g zahar ,100 ml lapte,3 linguri cacao
Se fierbe in baimarin pana se ingroasa,mestecand continuu.
Dupa ce s-a racit se adauga 300 g unt si se amesteca bine.
Crema se pune pe deasupra la pandispan.Se poate pune rom in crema ,vanilie...fiecare ce gusturi prefera.
Deasupra eu am presarat nuca maruntita...ca era prea cheala prajitura
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |