Pandispan insiropat cu capsuni

Ingrediente
- Oua: 4
- Faina: 100 g
- Zahar: 100 g
- Sare: putina
- Capsuni: 500 g, pentru umplutura
- Zahar: dupa gust, pentru umplutura
- Tortenguss: un plic, pentru umplutura
- Zeama de capsuni: cat este nevoie, pentru insiropat
- Zahar: 3 linguri , pentru insiropat
Reteta postata in forum de Micul
Ideea din practic, dar pana la urma altfel executata.
Se bat albusurile cu zaharul si sarea. Se adauaga apoi pe rand galbenusurile. Faina se adauga apoi in ploaie si se amesteca de sus in jos. Se toarna aluatul in tava unsa si tapetata si se coace pana trece testul scobitorii.
Capsunile se presara cu zahar si se pun deoparte pana lasa zeama.
Pentru insiropat se pun cele trei linguri de zahar la caramelizat si se sting cu zeama de pe capsuni. Daca nu aveti destula completati cu putina apa.
Blatul racit se insiropeaza cu siropul rece, se taie capsunile felitue peste blat, si peste capsuni se toarna gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |