Panna Cotta cu cocos si capsuni

Ingrediente
- Gelatina: 6 foi
- Coaja rasa de portocala: de la o portocala
- Vanilie: 1 baton
- Frisca: 300 ml
- Lapte de cocos: 300 ml
- Zahar: 100 g
- Cocos: 100 g
- Capsuni: 300 g
- Zeama de lamaie: de la o 1/2 de lamaie
- Zahar pudra: 2 linguri
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Reteta din " kiskegyed konyha ".
Frisca, laptele de cocos, coaja rasa de portocala, miezul de la batonul de vanilie, zaharul si cocosul ras, se pun pe foc si se aduc la punctul de fierbere. Se raceste putin si se trece amestecul prin tifon, sau sita fina, pentru a indeparta cocosul ras. Se topeste gelatina, si se adauga la acest amestec. Se toarna in pahare, si se baga la frigider pentru a se intari.
Capsunile se paseaza, se amesteca cu zaharul praf si cu zeama de lamaie, si se servesc peste panna cotta.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |