Pao de Queijo

Ingrediente
- Faina de mandioca: 500 gr
- Sare: 1 linguritza
- Lapte: 300 ml
- Ulei: 150 ml
- Oua: 3
- Branza: 4 pahare
Specific:
Sud-AmericanTimp Preparare:
180 de minutePortii:
30-40Complexitate:
MediuTara:
BraziliaCategorii:
Paine de casaLaptele si uleiul se pun la fiert intr-o oala cand da in clocot se toarna peste faina sa se opareasca si se amesteca bine(Se poate pune de la inceput in masina de paine)
Cand se raceste se adauga pe rand cate un ou, apoi branza rasa
Se dau mainile prin ulei si se formeaza bilute cam cat o nuca si se pun in tava unsa.
Cuptorul trebuie preincalzit ...se tin intre 25-30 min la 180 de gr(ele nu trebuie sa fie schimbate prea mult la culoare deasupra) apoi se da drumul la foc de deasupra si se tin 2 min doar cat sa se aureasca putin
...inauntru par necoapte din cauza ca avem branza/cascaval in compozitie...dar asa trebuie sa fie...nu va speriati
Din aceasta compozitie ies 60 de bilute de pao de queijo... nu trebuiesc coapte toate de-odata se pot congela
Pentru cele congelate coptul dureaza ceva mai mult...se pun in tava asa congelate si se tin intre 35-40 de min, apoi din nou se da drumul la foc de deasupra
Sursa retetei: todo gostoso
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |