Papricas

Ingrediente
- Carne de porc/pasare/vita: 1/2 kg
- Ceapa: 1
- Ardei gras: 1
- Cartofi: 1 kg
- Pasta de rosii: 1 lingura
- Ulei: cat este nevoie
- Boia de ardei dulce: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Vegeta: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Faina: 1 lingura
- Dafin: dupa gust
- Patrunjel verde: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
UngariaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de MihaelaT
Ceapa si ardeiul se taie marunt si le calesc in putin ulei.
Adaug o lingurita de boia dulce si apoi carnea taiata cubulete.Pun apa cam de-o palma peste carne, vegeta, foi de dafin vreo doua la numar si las sa fiarba la foc mic.
Cartofii îi tai pe lung si-i bag cand carnea-i aproape fiarta si mai completez cu apa cat sa acopar tot din cratita si pasta de rosii lasand sa fiarba.
Cand sunt fierti cartofii si incep sa se zdrobeasca frec o lingura de faina cu zeama si torn peste, potrivesc de sare si piper si dupa ce opresc din fiert pun patrunjel tocat.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |