Papricas de pui cu ciuperci si smantana

Ingrediente
- Ciocanele de pui: o tava
- Ciuperci: 300 g
- Ceapa: 1
- Usturoi: 1 catel
- Smantana: 300 g
- Lapte: 200 ml
- Faina: 2 linguri
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Boia de ardei: dupa gust
- Verdeata: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4-6Complexitate:
UsorTara:
UngariaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei.
Carnea de pui se prajeste putin in tigaia de teflon, fara ulei, doar cat sa se rumeneasca putin.
Peste ceapa calita se adauga ciupercile intregi (in cazul asta pentru ca ciupercile erau mici).
Se calesc ciupercile, se pune apa, se adauga si ciocanelele de pui rumenite si se lasa sa fiarba.
Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust
Dupa ce apa a scazut si carnea a fiert, se adauca laptele amestecat cu faina si in final smantana, mararul verde si boia de ardei.
Mod de Servire
Se serveste cu mamaliga.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |