Paste colorate cu branza si smantana

Ingrediente
- Paste: 1 punga
- Branza/cascaval: 200 g
- Smantana: 100 ml
- Sare: dupa gust
- Ulei de masline: cat este necesar
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri pentru copiiMod de Preparare
Aceste paste sunt colorate natural cu morcov,spanac...cu siguranta sunt si in ro
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu putina sare, se scurg si se clatesc sub jet de apa rece apoi se lasa de-o parte pentru cateva minute la scurs
Branza(sau cascavalul) se da pe razatoare se amesteca cu smantana si putina sare(depinde cat de sarata este branza) si 2 linguri ulei de masline
Apoi se ratoarna peste paste si se amesteca usor
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |