Paste cu branza topita cu ciuperci

Ingrediente
- Ulei: 1 lingura
- Ulei de masline: 3 linguri
- Ceapa: 1 bucata
- Ciuperci champignon: 1 conserva
- Branza topita: 1 sul
- Amidon: 1 lingura
- Paste: 300g
- Busuioc: dupa gust
- Oregano: dupa gust
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
-ceapa si ciupercile se calesc in lingura de ulei cateva secunde...
-picuram apa si fierbem pana se inmoaie ceapa..
cat fierbe ceapa si ciupercile desfacem branza topita cu o lingura de amidon,uleiul de masline,condimentele,sarea si cateva linguri cu apa rece....
-sosul format il turnam peste ceapa si ciuperci impreuna cu o ceasca apa(daca e necesar mai picuram apa in timpul fierberii,cat sa rezulte un sos potrivit de legat)
-gustam si potrivim de sare..
-jumatate din sosul rezultat il amestecam cu pastele fierte iar jumatate deasupra lor...
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |