Paste cu carnati si sos de rosii

Ingrediente
- Paste: 200 g
- Carnati: 200 g
- Ceapa: 1 bucata
- Usturoi: 2-3 catei
- Busuioc: 1 lingurita
- Oregano: 1/2 lingurita
- Suc de rosii: 1 cutie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Parmezan: dupa gust
Mod de Preparare
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs intr-o sita
Ceapa, usturoiul, busuiocul, rosiile in suc se pun in blender si se mixeaza
Carnatii se taie felii subtiri si se pun la prajit in putin ulei de masline apoi se rastoarna sosul obtinut prin mixare peste carnati, se adauga un pahar de apa(100 ml) si se lasa sa fiarba cateva minute, se condimenteaza cu sare/piper/oregano
apoi se servesc pe o farfurie pastele impreuna cu sos si deasupra se presara parmezan
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |