Paste cu sos de ciuperci si pui

Ingrediente
- Paste: in functie de cate portii vreti
- Ciuperci proaspete: 500 g
- Piept de pui: 1 bucata
- Boia de ardei dulce: 1 lingurita
- Suc de rosii: 1 ceasca
- Usturoi: 2-3 catei
- Busuioc: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ceapa: 1 bucata
- Ulei de masline: cateva linguri
Bineinteles ca e o reteta preparata cu ce-am avut in momentul ala la indemana
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe plic apoi se clatesc sub jet de apa rece
Intr-o tigaie adanca se pune uleiul la incins apoi punem la prajit pieptul de pui taiat cubulete mici
Cand este rumenit adaugam boia de ardei, apoi rapid ceapa taiata marunt
si lasam la calit 1-2 min
Se adauga ciupercutele(pe care eu le-am lasat intregi fiindca erau micute si ele oricum se mai strang)
Se acopera cu un capac si se lasa la calit cateva minute
Se completeaza apoi cu apa(cat sa acopere ciupercile) si se lasa la fiert pana scade sosul si toate ingredientele sunt fierte...se condimenteaza cu sare, piper, se adauga busuiocul si usturoiul zdrobit, sosul de rosii,se mai lasa cateva minute si se inchide focul
(daca doriti ca sosul sa fie mai gros desfaceti in putina apa rece 1 lingurita de amidon de porumb) si adaugati-l in sos...
Peste paste se pune sosul iar deasupra se presara parmezan ras
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |