Pate de ficat de casa

Ingrediente
- Ficatei de pasare: 500 g
- Unt: 200 g
- Ceapa mica (pearl onions): 1 bucata
- Masline: 50 g
- Ciuperci: 250 g (o conserva mica)
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
sursa retetei: Monica-Elizabet
Se pun ficateii taiati bucati mici impreuna cu ceapa taiata marunt intr-o tigaie si se lasa pana nu mai au nici un pic de zeama(si sunt prajiti destulde bine)
apoi trebuiesc lasati sa se raceasca, se dau prin masina de tocat
Se toaca si maslinele si ciupercutele, se pune untul topit se condimenteaza si se amesteca totul f bine, apoi se pune in borcanele
(pentru ca nu are conservant se tine in frigider si nu in camara) sau chiar in congelator in caserole de plastic
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |