Peste la cuptor cu orez si ciuperci

Ingrediente
- Burta de peste: 800 g
- Rozmarin kotanyi: 1 lingurita
- Piper: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Patrunjel verde/uscat: dupa gust
- Ciuperci: 1 conserva
- Orez: 30 -50 g
- Seminte de floarea soarelui: 2 linguri
- Lamai: 1/2 bucata
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de mirela
Spalam pestele,il curatam de solzi si il dam cu sare si piper
.Punem ciupercila la capit in putin ulei si orezul separat la fiert .
Presaram piper si rozmarin peste ciuperci,si un pic de patrunjel.
Apoi amestecam orezul fiert cu ciupercile si le punem peste intr-o tava.Eu pun hartie de copt pentru ca nu se lipeste de ea nimic si ma ajuta foarte mult
Punem amestecul de legume peste peste si presaram patrunjel verde.Dam la cuptor pentru cca 30 minute la foc mic .
Am acoperit tava cu folie de aluminiu sa se innabuse.Servim cu lamaie
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |