Piept de pasare cu maioneza si ceapa

Ingrediente
- Oua: 2 bucati - pentru maioneza
- Ulei: 200 ml- pentru maioneza
- Mustar: 1 lingura- pentru maioneza
- Suc de lamaie: 100 ml- pentru maioneza
- Piept de pui: 2 bucati
- Ceapa: 2 bucati
- Delikat: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
Retete postata in forum de alynusa
Cepele se taie si se calesc in 3-4 linguri ulei numai cat prinde un pic de luciu)
Cand ceapa sa racit se pune peste maioneza(nu toata odata caci riscam sa taiem maioneza)
Pieptul il taiem marunt, il punem si pe el in maioneza
Potrivim de sare si dupa preferinte putem adauga suc de lamaie,
asezam pe platou sau putem folosi compozitia la minitarte, rosii umplute, ardei gras, etc
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |