Piept de pui cu ciuperci

Ingrediente
- Piept de pui dezosat: 1
- Faina: 2 linguri
- Unt: 50 g
- Ulei: 2-3 linguri
- Vin alb: 1 pahar
- Ceapa: 1
- Usturoi: 2 catei
- Bulion: 4 linguri
- Apa: 1/2 pahar
- Ciuperci: o cutie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Dafin: dupa gust
Reteta postata in forum de Ghiocel
punem uleiul si 25 de g unt intr-o cratita si cand se infierbanta adaugam pieptul de pui taiat bucati si condimentat cu sare si dat prin faina.
Lasam sa se rumeneasca la foc mic, adaugand si ceapa si usturoiul tocate.
Cand bucatile de pui s-au rumenit adaugam vinul, bulionul si apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.
Ciupercile le spalam bine si le taiem felii nu foarte subtiri (daca conserva este cu ciuperci intregi). Le calim in 25 g unt sau ulei .
Cand carnea este aproape gata adaugam ciupercile calite si condimentam daca e cazul cu sare.
Adaugam piper si frunza de dafin. Mai lasam sa scada vreo 10 minute la foc potrivit fara capac.
Se serveste cu cartofi natur sau paste..
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |