Piept de rata cu cartofi

Ingrediente
- Piept de rata: 200 g
- Sare: dupa gust
- Cimbru verde: dupa gust
- Condimente pentru carne de pui: dupa gust
- Ulei de masline: 4 linguri
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
1Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Reteta am luat-o din " blikk nok konyha ", si tare, tare mult ne-a placut. Cu siguranta am sa mai fac.
Se spala pieptul de rata apoi se usuca.Se condimenteaza cu sare, putin condiment pentru grill si cu cimbru.Se stropeste cu ulei de masline si se baga la frigider pentru 1 h. Se infierbanta o tigaie si se prajeste pieptul de rata cam doua minute pe fiecare parte. Apoi se pune intr-o tava si se baga in cuptorul incins pentru 10-15 min.Eu inainte de a-l baga la cuptor, am turnat si putin vin pe el.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |