Piftie - racitura din aripi de curcan

Ingrediente
- Aripi de curcan: 3
- Apa: 3 l
- Morcovi: 2
- Usturoi: 8 catei
- Sare: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
180 de minutePortii:
6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
Taiem aripile (spalate, parlite)in doua punem apa peste si fierbem pana se desface carnea de pe os.
(secret:daca sunt fierte la foc mic ies limpezi)
Apa trebuie sa scada mai bine de jumatate(aproape treisferturi),nu uitati de spuma...
Scoatem carnea, pisam usturoiul,amestecam apoi strecuram,(eu strecor prin tifon)
In supa rezultata punem sare sau delicat si turnam peste carne in vasele dorite...
(cand vreti sa le rasturnati,introduceti vasul in apa calda,iar racitura se dezlipeste usor de pe peretii vasului)
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |