Pilaf cu carne de pui

Ingrediente
- Carne de pui: in functie de cate portii doriti
- Orez: in functie de cate portii doriti
- Ceapa: dupa gust
- Pastarnac: cat este nevoie
- Morcovi: cat este nevoie
- Dovlecei: cat este nevoie
- Cartofi: in functie de cate portii doriti
- Verdeata: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu orezMod de Preparare
Reteta postata in forum de dory
Legumele se fierb cu bucatile de carne.
Separat calim 2 cepe taiate marunt, apoi le lasam la inabusit sub capac.
Cand consideram ca ceapa este moale adaugam orezul si turnam supa rezultata de la legumele si carnea fiarta. Eu am desprins carnea de pe oase si am adaugat-o in pilaf.
Cand orezul etse fiert si zeama a scazut suficient pilaful este gata.
Punem si mararul tocat fin si oprin focul.
Eu am oprit zeama si am facut si o supa cu taietei.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |