Pilaf cu legume

Ingrediente
- Orez: 1 cana
- Apa: 5 cani
- Ceapa: 1 bucata
- Dovlecei: 1-2 bucati
- Ardei gras: 2-3 bucati
- Morcovi: 3-4 bucati
- Ulei: cat este necesar
- Marar: dupa gust
- Delikat: dupa gust
- Boia de ardei: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri de postReteta postata in forum de Felis
Se spala legumele, se curata legumele.
Ceapa, ardeii si mararul se taie marunt, dovleceii si morcovii se dau prin razatoarea mica.
Orezul se spala in 3-4 ape.
Se caleste ceapa, se adauca boia de ardei, se amesteca si se mai lasa la calit pana se uniformizeaza culoarea, se adauga 5 cani de apa, morcovul, cand apa da in clocot se adauga orezul si delikat-ul. La 2 min se mai amesteca sa se desfaca orezul. Dupa 10 min dupa ce am pus orezul se adauga si dovlegelul si ardeiul. Se mai lasa 5 min pana s-a umflat bine orezul si se da la cuptorul incins inca 15 min. Se scoate de la cuptor, se persara mararul si se amesteca. Gata.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |