Piure de dovleac

Ingrediente
- Cartofi: 300 g
- Dovleac: 300 g
- Unt: 50 g
- Lapte: 2-3 linguri
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Usturoi: 2-3 catei
- Patrunjel: pentru decor
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-3Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de alison
cuburile de cartof si dovleac se fierb in apa cu sare,pina se inmoaie,apoi se paseaza bine si se amesteca cu laptele,untul ,usturoiul trecut prin presa de usturoi,piperul .se serveste fierbinte,decorat cu patrunjel verde.
nota:pentru un gust mai putin pregnant de usturoi si mai rafinat,puteti coace usturoiul(in coaja)la cuptor,in folie ,stropit cu ulei,apoi il adaugati in piure
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |