Placinta cu peste

Ingrediente
- Cartofi: 6 bucati
- Spanac: cat este necesar
- Ceapa: 1 bucata
- Morcovi: 1 bucata
- Smantana: 200 g
- Zeama de lamaie: dupa gust
- Cascaval ras: cat este necesar
- Mustar: 1 ligurita
- Patrunjel tocat: dupa gust
- File de peste: 500-600 g
- Ulei de masline: cat este necesar
Reteta postata in forum de Happy
Am luat reteta de pe un site australian de pescuit.
Se fierb cartofii albi ca pt piure, cartoful dulce intreg, spanacul daca e proaspat se pune la aburi pt 2-3 minute deasupra cartofilor sau se fierbe.
Intr-o tigaie se calesc ceapa cu morcovii cam 5 min in ulei de masline. Se adauga smantana si se aduce pana la punctul de fierbere. Se ia de pe foc si se pun cascavalul, zeama de lamaie, mustarul si patrunjelul
Pestele intotdeauna il tin cam 2 ore cu sare multa in frigider, il spal bine cu apa rece si il usuc in prosoape de hartie si are un gust tare bun cand il gatesc. Asa ca dupa ce am facut treaba de mai sus, am taiat pestele fasii si l-am pus in forma pt cuptor
L-am amestecat cu legumele si sosul de smantana
Am pus spanacul foarte bine scurs
Rondele de cartof dulce fiert
Si piureul din cartofii pe care i-am fiert la inceput
Aveti grija si nu faceti ca mine!! Va trebuie un recipient inalt pt ca altfel curge in cuptor!!
Dupa ce s-a rumenit deasupra (cam 40 min la 200 de grade) am pus niste cascaval ras deasupra.
Tare buna, am papat cu salata verde si sos de iaurt. Cel mai bine e sa o lasati cam o juma' de ora sa se odihneasca si sa se amestece aromele..
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |