Pliculete cu ton

Ingrediente
- Ceapa rosie: 1 bucata
- Patrunjel: 1 legatura
- Ulei de masline: 2 linguri
- Capere: 50 g
- Foi de placinta: 1 pachet
- Ton in suc propriu: 1 conserva
- Cascaval ras: dupa gust
- Oua: in functie de cate portii vreti
- Ulei: pentru prajit
- Lamai: pentru ornat
Specific:
ArabescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
TunisiaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Micul
Se pune uleiul la incalzit, se adauga ceapa si se lasa 3 min.Se adauga patrunjelul si se mai lasa 5 min. Se ia de pe foc si se adauga caperele si tonul. Cateva foi de placinta se suprapun, unse intre ele cu ulei, si se taie apoi patrate. Se umplu patratele cu amestec de ton, si inainte de a le impaturi, se pune pe umplutura cate un ou. Eu de gaina, n-as fi reusit ever, asa ca m-am gandit sa pun de prepelita, dar n-am gasit, si in consecinta, am lasat-o balta.
Se prajesc in ulei, dar eu data viitoare le bag la cuptor.
Eu am facut si umplutura putin diferit, adica am bagat in mixer, tonul, caperele si ceapa cu patrunjelul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |