Pollo alla cacciatora - Pui cacciatora

Ingrediente
- Pulpe de pui: dupa gust
- Ceapa: 1 buc
- Morcovi: 2 buc
- Telina tije: dupa gust
- Usturoi: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Vin rosu: 1 pahar
- Rosii decojite: 400 g
- Rozmarin: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
ItaliaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
eteta postata in forum de Oana
ricette.giallozafferano.it de unde am luat reteta de pui
Puiul cacciatora este de traditie toscana, foarte apreciat in regiunea de nord a Italiei!
Se rumenesc pulpele 10", se adauga ceapa+morcov+usturoi, se mai lasa la fiert, se adauga sare, piper si vinul rosu si se fierbe pana se evapora vinul, apoi se adauga rosiile si se mai lasa la fiert 30", se adauga patrunjelul si pofta buna
Pulpele+ceapa+morcov+usturoi, cu rosiile. Se fierbe.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |