Ponche Sangria

Ingrediente
- Vin rosu: 2 l
- Zahar: 7-8 linguri
- Lamai: 3
- Portocale: 4
- Piersici: 2
- Pere: 2
- Scortisoara: 1 ramura
- Apa minerala: 1/4 l
- Coniac: 50ml
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
15 minutePortii:
2-3 litriComplexitate:
UsorTara:
SpaniaCategorii:
Bauturi alcooliceMod de Preparare
Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamiile si portocalele taiate felii, scortisoara, piersicile si perele curatate de coaja si taiate bucati mar;
Cine doreste, poate pune si brandy sau cognac. Se amesteca si se da la frigider sa se raceasca bine;
Se pune apa minerala inainte de servire si se serveste in pahare mari de vin, cu gheata in ele.
Sursa retetei: cris75 bucataria noastra
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |