Porcusori - chifle pentru copii

Ingrediente
- Apa: 330 ml
- Ulei: o lingura
- Sare: o lingurita
- Zahar: o lingura
- Lapte praf: o lingura
- Faina: 350 g
- Faina integrala: 150 g
- Drojdie uscata: un pachetel
Ideea este de pe blogul Medenei, dar eu am folosit aluat de paine pe care il fac la masina.
Dupa ce masina si-a facut treaba (farmantat si dospit) am impartit aluatul in 4 si
Am intins foaie de aproximativ 5 mm grosime. Cu gura unui pahar mai larg (cam 8 -10 cm diametru) se taie cercuri, cu un pahar de tuica se taie cercuri mai mici se taie in patru si se folosesc la urechi si pt nas am facut bile mici de coca si le-am turtit un pic.
Se asambleaza
Urechile si nasul se lipesc cu galbenus de ou, iar pt ochi am folosit boabe de piper.
Se pun in tava pe hartie de copt si se lasa la crescut cam 20 min
Se ung cu galbenus de ou si se pun la cuptorul incins la 200 de grade pt 30 de minute
Reteta postata in forum de Happy
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |