Prajitura bicolora cu fructe

Ingrediente
- Faina: 4 cani
- Apa: 500 ml
- Ulei: 200 ml
- Zahar: 1 cana
- Praf de copt: 1
- Zahar vanilat : un plic
- Cacao: 2 linguri
- Frisca: 500 ml, pentru crema
- Ciocolata: 100 g, pentru crema
- Banane: 1
- Mandarine: 3
- Cocos: 2 linguri
- Apa: 500 ml, pentru sirop
- Zahar: 100 g, pentru sirop
- Mandarine: 1, pentru sirop
Reteta postata in forum de Michelle
toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao.
Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia
facem siropul,punem la foc apa si zaharul,razuim coaja de la mandarina si adaugam si mandarina fara coaja in apa,lasam sa fiarba,apoi strecuram si lasam la racit.
Batem frisca batz,laum un sfert din ea si o amestecam cu ciocolata topita
aici avem cele doua creme
preparam fructele ,le taiem si le amestecam cu 2 lg de cocos
Asamblare:
taiem blatul in doua
insiropam,adaugam jumatate din crema alba,fructele, crema cu ciocolata
,blatul insiropat,crema alba,razuim ciocolata si ornam cu ceva fructe!
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |