Prajitura cu aluat dospit si rabarbar

Ingrediente
- Lapte: 125 ml
- Faina: 250 g
- Drojdie uscata: 1/2 plic
- Zahar: 50 g
- Coaja de lamaie: 1/2 lingura
- Sare: putina
- Unt moale: 50 g
- Rabarbar: 750 g, pentru umplutura
- Fistic: 75 g
- Migdale macinate: 75 g
- Albusuri de ou: 1
- Zahar: 200 g
- Fulgi de migdale: 50 g
- Gem de caise: 3 linguri
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Reteta din "secretele bucatariei"
Pentru aluat se framanta un aluat de briosa, si se lasa la crescut. Eu l-am facut in masina de paine. Dupa ce a crescut se intinde foaia de aluat pe fundul si marginile unei tavi rotunde de tarta. Peste aluat se pune putin pesmet, apoi rabarbarul curatat si taiatsi se baga la cuptor pentru 25 min. Se bate intre timp albusul cu zahar, se adauga fisticul si migdalele macinate si se spriteaza pe prajitura. Se mai baga la cuptor pana se coace. Se ung marginile cu gem topit si se orneaza cu felii de migdale prajite, fara grasime.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |