Prajitura cu branza de vaci

Ingrediente
- Branza de vaci: 400 g
- Zahar: 200 g
- Oua: 4
- Gris: 2 linguri
- Faina: 1 lingura
- Unt: 50 g
- Budinca de vanilie: 1 plic
- Praf de copt: 1/2 plic
- Lapte: 150 ml
- Zahar vanilat : 2 plicuri
- Coaja rasa de lamaie: dupa gust
- Stafide: cat este nevoie
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Am facut aceasta prajitura la cererea lui Alex. Dupa ce cu catva timp in urma am facut o budinca dupa reteta Laurei sava, acum am combinat reteta de budinca cu reteta Claudiei (Kaesekuchen) si a iesit o prajiturca foarte buna, rapida si usoara.
Se bat ouale cu zaharul si vanilia.
Se adauga branza de vaca, untul, grisul, budinca, faina amestecata cu praful de copt, laptele, coaja rasa de lamaie si stafidele.
Se mixeaza, se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si se coace 35-40 minute pana trece testul scobitoarei.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |