Prajitura cu cocos si musli

Reteta postata in forum de doly
O prajitura mai neobisnuita,sanatoasa foarte buna la gust.Aleksandra si sarbu au mancat pe rupte stiti voi cum e sarbu...asta nu e buna,aia e asa ...aici nu prea a avut de comentat...a zis,,foarte fain desert,,
Praful de marsan este un praf din acre se face crema de vanilie fara a se fierbe,seamana cu budinca zic eu...sau amidonul doar ca are miros si gust de vanilie.
Mod de preparare:
Mixam 100 g unt cu zaharul si galbenusul pana devine o crema spumoasa si alba.Adaugam praful de marsan(amidon,budinca)faina de graham si amestecam .Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.Va rezulta un aluat destul de tare pe care va trebui sa-l intindem cu degetele...el se va umfla la coacere.Coacem timp de 15 minute la 190 grade.Tava este de 22 cm.
Intre timp topim restul de unt si 5 linguri de miere la foc mic,cand s-a topit dam la o parte si adaugam cocosul, fulgii de ovaz,mango si nucile.amestecam bine pana totul s-a incorporat frumos
Scoatem prajitura din cuptor o ungem cu miere(lingura ramasa -eu am pus doua linguri), punem peste amestecul de cocos,fulgi de ovaz si o apasam cu lingura in jos...sa intre in prajitura...cat se poate
Dam din nou la cuptor pt 15 minute .Prajitura coapta o lasam sa se raceasca in tava.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |