Prajitura Fanta

Ingrediente
- Oua: 6
- Faina: 4 linguri
- Zahar: 6 linguri
- Cacao: 2 linguri
- Ulei: 90 ml
- Praf de copt: 1 lingurita
- Branza de vaci: 500 g, pentru crema
- Zahar pudra: 200 g , pentru crema
- Unt: 250 g, pentru crema
- Budinca de vanilie: 2 plicuri, pentru glazura
- Fanta: 1 l
- Zahar: 3-4 linguri
Mod de Preparare
Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul cate putin pana se termina.
se adauga pe rand galbenusurile, apoi cate putin uleiul ,faina care este amestecata cu cacao si praful de copt.
Se pune la cuptorul preincalzit, intr-o tava cu hartie de copt
Sparat se amesteca brinza cu untul cu zaharul , pana obtinem o spuma apoi se pune la frigider
Peste blatul racit se pune crema din brinza si unt iar apoi se pune budinca preparata cu fanta(in loc de fanta putem folosi orice suc natural)
Atentie budinca trebuie sa fie racorita
sursa retetei: carciumaru elena bucataria noastra
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |